Op woensdag 10 april 2024 staat Koffie met Koters in het teken van de Media Ukkie Dagen. Ouders zijn van 9.30 tot 10.30 uur welkom om samen in gesprek te gaan over de (positieve) invloed van nieuwe media op hun ukkies. Ter illustratie wordt er voorgelezen met de digitale voorleespen en kunnen de kinderen spelen met de programmeerbare Duplo-trein.

In het kader van de landelijke Media Ukkie Dagen (5 t/m 12 april 2024) grijpt de Bibliotheek Staphorst Koffie met Koters aan om ouders kennis te laten maken met nieuwe media. Nieuwe media hebben een positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen, maar ze kunnen ook onrust met zich meebrengen en hoe ga je daar dan mee om?

Meer informatie
Deze activiteit is geschikt voor ouders en hun kinderen tot 6 jaar. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website www.bibliotheekstaphorst.nl/agenda.