Wederom géén Obstacle Run Staphorst in de zomervakantie van 2021! ❌Na de succesvolle edities van 2017, 2018 en 2019 werd vorig jaar ons evenement Obstacle Run Staphorst in 2020 afgelast wegens de huidige pandemie.

De afgelopen weken zijn wij als stichting druk in overleg geweest met betrokken instanties zoals de gemeente, sponsoren, vrijwilligers, over het al dan niet doorgaan op een verantwoorde en verstandige wijze van Obstacle Run Staphorst 2021, welke normaalgesproken plaatsvindt op de eerste woensdag van de bouwvakantie regio noord; beter bekend als ‘de eerste Staphorstdag’.Net als ieder ander hebben wij natuurlijk te maken met de geldende coronamaatregelen. Deze worden nu voorzichtig losgelaten, maar het heeft ons afgelopen jaar veel onzekerheid gegeven in de periode waarin we normaalgesproken al lang en breed aan het voorbereiden zijn. Gezien de omvang van het evenement, de bijkomende maatregelen, het publiek wat er op afkomt en bovenal het korte tijdsbestek waarin het allemaal georganiseerd moet worden, heeft ons doen besluiten om de editie van 2021 niet door te laten gaan. 😔

We hopen op jullie begrip, want ook wij vinden dit erg jammer. We gaan er vanuit dat we er volgend jaar weer zijn op woensdag 3 augustus 2022. Kruis maar vast aan in jouw agenda! 📅Namens het bestuur van Stichting Activiteiten Staphorst

Foto © Geert Kleis