‘Blijf voor ons bidden!’ Dat is keer op keer wat de vervolgde kerk van ons vraagt. Door mee te doen aan de Nacht van Gebed bid je, samen met andere christenen, een nacht lang voor de vervolgde kerk. Met opzet ’s nachts, als teken van verbondenheid, omdat veel vervolgde christenen alleen in het donker of in het geheim kunnen samenkomen. Zo staan we naast hen in hun dagelijkse strijd.

Ook dit jaar  vindt de Nacht van Gebed plaats in de nacht van vrijdag 4 op  zaterdag 5 juni. 

Ook in Rouveen/Staphorst organiseren we al jaren deze avond. Maar gezien de huidige omstandigheden kunnen wij dat dit jaar niet doen op de manier zoals wij gewend zijn. Wij willen daarom iedereen oproepen om thuis in het gezin, of samen met iemand deze avond te bidden voor de vervolgde kerk. ‘Bidden doen we samen’ is het thema dit jaar. Ook thuis kunnen we aan deze oproep voldoen. Wil je het gebedsboekje ontvangen dan kun je je via https://www.opendoors.nl/over-open-doors/evenementen/nacht/ aanmelden als organisator en dan kies je de optie om het gebedsboekje digitaal te ontvangen. 

De werkgroep van Open Doors in Rouveen / Staphorst