Rollecate B.V. heeft onder andere de kernwaarden kwaliteit en veiligheid. Dit resulteerde onlangs in het behalen van trede 2 van de NEN (Safety Culture Ladder). De Safety Culture Ladder is bedoeld als maatregel om bedrijven en hun partners te stimuleren om bewust veilig te werken.

De Veiligheidsladder stimuleert het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen. Het doel is het terugdringen van het aantal onveilige situaties met minder incidenten (verzuim, schades) tot gevolg. 

Als toonaangevend bedrijf heeft Rollecate zich onlangs als één van de eerste gevelbouwers in Nederland dus verder gespecialiseerd in veiligheid door het behalen van trede 2 van deze Veiligheidsladder.

Ook is Rollecate na diverse inspecties en controles door SKG-IKOB Certificatie certificaathouder geworden van brandwerende stalen kozijnen en paniekdeuren.

En geeft Eline Roo (KAM manager) aan ‘door het behalen van deze beide certificeringen hebben wij onze kwaliteit nog beter kunnen waarborgen en hiermee willen wij ook laten zien dat de veiligheid van de klanten en onze medewerkers voor Rollecate ook enorm belangrijk is. Onze volgende stap is dat wij ons volledig gaan inzetten om ook trede 3 van de SCL te behalen’.

Over de Rollecate B.V. 

Rollecate is de toonaangevende gevelbouwer voor woning- en utiliteitsbouw in Nederland. Waar het in 1954 allemaal begon met het produceren van stalen ramen in deuren, zijn ze nu uitgegroeid met divisies in aluminium, staal, service, onderhoud en advies. Rollecate voorziet het gehele proces van ontwerp tot onderhoud, via advies, engineering, productie en montage tot en met nazorg/service. Mede dankzij hun eigen productontwikkeling, engineering en testfaciliteiten zijn ze in staat om de meest veeleisende gevelconstructies te realiseren.