Op 13 december hadden de vrijwilligers van de Vrijwillige Ondersteuning Thuis een gezellige high tea in Hasselt bij de Linde. De reden was een gezellige eindejaars -bijeenkomst en er waren 5 vrijwilligers die in het zonnetje werden gezet. Deze vrijwilligsters waren alweer 5 jaar actief bij de Vrijwillige Ondersteuning Thuis.

Ze worden ingezet in thuissituaties om de mantelzorger te ontlasten. Hierbij moet je denken aan gezellig samen een kopje koffie drinken, een spelletje doen, samen wandelen, fietsen etc. Maar ook helpen ze bij het ontmoetingscentrum het Klaverblad, of bij het Alzheimertrefpunt. Ze vinden het heel waardevol om iets voor de medemens te betekenen en krijgen er zelf ook weer positieve energie door.

Ben jij ook iemand die graag iets wil betekenen voor de medemens? Neem dan gerust contact op met: Eultie Mulder, coördinator Vrijwillige Ondersteuning Thuis.

Tel. 06-13075758 of mail: e.mulder@carinova.nl