Deze periode is voor de Zonnebloem afdeling Staphorst nog steeds zeer vervelend. Bezoekwerk, onze activiteiten voor het hele jaar liggen nog steeds stil wat voor de vrijwilligers en deelnemers niet leuk is.

Rond de paasdagen hebben we onze vrijwilligers en deelnemers weer verblijd met een puzzelboekje en chocolade maar nu zitten we in een periode waar we jaarlijks onze loten gaan verkopen.                                                           Helaas kan de verkoop van loten aan de deur nog steeds niet doorgaan maar misschien door een versoepeling over een paar maand wel wat we met spanning afwachten.                                                                                                                                        Voor onze afdeling is dit heel belangrijk om activiteiten voor onze gasten mogelijk te maken. 

De start van de lotenverkoop is op 20 april en de trekking vindt plaats op 8 november 2021. De loterij is bewust wat later in het jaar gezet in verband met de onzekerheden rondom corona. Zo is er ook na de zomer nog volop ruimte voor een goede verkoopactie. De einddatum van de verkoop van papieren loten staat op 8 oktober.

Wij als afdeling Staphorst hebben bedacht om lotenverkoop alvast mogelijk te maken door dit stukje te plaatsen zodat een ieder die loten voor de Zonnebloem wil kopen bijvoorbeeld 5 stuks á €2,00 per lot maakt dus €10,00 over te maken op banknummer NL13RABO0360873383. Vermeld “loten Zonnebloem 2021 met uw naam een adres” zodat wij de loten keurig af kunnen leveren bij u thuis. Natuurlijk kunt u ook 1 of 2 loten of nog meer bestellen á €2,00 per stuk maar dat is aan u, elk verkocht lot is voor ons belangrijk.

Wil men liever geld en briefje met naam en adres in een envelop doen en deze bij onze penningmeester dhr. H. Dozeman wonende aan de Eikenlaan 6 in Staphorst in de bus doen mag dat natuurlijk ook. Ook dan worden de loten keurig bezorgd.

Met de opbrengst gaan we weer activiteiten organiseren voor onze deelnemers (doelgroep) wat hopelijk weer snel kan beginnen. 

Alvast heel hartelijk dank, bestel de loten voor 8 oktober want dan is het einde verkoop.    

Foto van een activiteit