Nieuwe coördinator gezocht in de Gemeente Staphorst

Na 9 jaar stop ik met de coördinatie van de MS Collecte in Staphorst. Mijn gezondheid laat het helaas niet meer toe dat ik de collecte nog langer organiseer.
Ik heb de coördinatie altijd met veel plezier gedaan en vond het contact met de collectanten erg prettig. 

Afgelopen jaar haalden we rond de 2000 euro op met onze groep van 48 collectanten! Geld dat ten goede komt aan belangrijk onderzoek naar MS en aan projecten ter verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met MS. Daar ben ik trots op.

Omdat het ontzettend jammer zou zijn als de collecte in Staphorst dit jaar niet door zou gaan, wil ik vragen om te overwegen de coördinatie van mij over te nemen. Ik kan je inwerken en de collectematerialen aan je overdragen.

Belangrijk om te weten is dat de collecte dit jaar van 16-21 november is en vanaf volgend jaar in de derde week van juni gaat plaatsvinden. Hopelijk minder regen dan en sowieso langer licht.

Zou je me voor 5 oktober willen laten weten of je interesse hebt in de coördinatie? Ik kan je dan vertellen hoe een en ander in zijn werk gaat. Ook is er een uitgebreide handleiding vanuit het MS Fonds ten behoeve van de coördinatie en kun je bij het collecteteam terecht met vragen via collecte@nationaalmsfonds.nl

Met vriendelijke groet,
Roely Veld-Zwolle
06-49 14 54 00