Huidverzorgingsstudio Jacqueline bestaat sinds vorige week 25 jaar en uiteraard is deze bijzondere mijlpaal gevierd. Jacqueline is voor haarzelf begonnen na het afronden van de vakopleidingen, toen nog vanuit haar ouderlijk huis. Inmiddels zit haar salon alweer 21 jaar aan de Pr. Beatrixstraat in Staphorst.

Jacqueline: “Als je doet wat je leuk vind hoef je nooit te werken”. Hoe mooi is het om dit na 25 jaar schoonheidsspecialiste te zijn nog te kunnen zeggen?!

Dankbaar ben ik dat mijn ouders me de kans hebben gegeven om een eigen salon te kunnen starten en dankbaar ben ik voor het personeel van afgelopen jaren en het team waarmee ik nu werk. We kunnen zoveel van elkaar leren! En niet te vergeten: een woord van dank aan onze klanten, het vertrouwen dat men in ons heeft, de goede gesprekken, van verdrietig tot blij; dát is enorm waardevol!

Kortom, liefde en passie voor mijn mooie vak, de huid en onze klanten, dát is waarom we nu het 25-jarig jubileum van Huidverzorgingsstudio Jacqueline kunnen vieren.

Waarvoor kunnen mensen bij je terecht?

“Mannen en vrouwen kunnen bij ons terecht voor huidverbeterende behandelingen en een moment van ontspanning. We laten huidverbetering en ontspanning samenkomen. Maar ook voor de ‘binnenkant’ kunnen mensen bij ons terecht. Men kan een Detox-vastenkuur volgen, wat de gezondheid zo ontzettend goed doet. Het levert een stralende, rustige huid op, meer energie, dringt vermoeidheid terug, verbetert het immuunsysteem, zorgt voor betere concentratie en innerlijke rust, spijsverterings- en hormoonklachten verbeteren”.

Eigen Magazine

“Het jubileum wordt o.a. gevierd door de uitgave van een eigen magazine. Zo stoer en ik popel dan ook om de mensen mee te nemen in mijn wereld, met informatie over alles waar ik in mijn werk als schoonheidsspecialiste mee te maken heb. Uiteraard is het magazine verkrijgbaar bij ons in de salon, maar ook bij Jan Bloemhof Kapsalon, Zuss&Zij en Jenn Staphorst, Kapsalon Ilona, Switch Mode, Hilleen Mode, Haarmode Maureen, Voetreflexpraktijk Qiflex en Kapsalon Marla.