Saam Welzijn heeft sinds kort een nieuwe jongerenwerker, die in de gemeente Staphorst haar werkzaamheden uitvoert. Zij stelt zich in dit bericht graag aan u voor:

“Mijn naam is Yteke Rijlaarsdam en sinds kort ben ik de nieuwe jongerenwerker vanuit Saam Welzijn binnen de gemeente Staphorst. Ik neem deze taak over van collega Rik Jansen. Geen zorgen, Rik verdwijnt niet. Hij blijft nog buurt-sportcoach in Staphorst. Je zou mij de komende tijd op verschillende plekken kunnen vinden. Bijvoorbeeld; buiten op straat, bij een eventuele voorlichting of training (binnen of buiten school) of bij activiteiten die er worden georganiseerd. Ik ben eventueel te herkennen aan een blauw shirt/jasje met Saam Welzijn op de achterkant. Zie je mij? Spreek mij dan gerust aan.

Heb jij leuke ideeën of tips voor het jongerenwerk in Staphorst of zou je hier wel eens over willen praten? Stuur deze dan gerust door naar onderstaande gegevens of neem contact op. Ons kantoor is boven in de bibliotheek, mocht je vragen hebben of wil je even kennis maken? Dan ben je ook van harte welkom. Hopelijk tot snel! “

Mail: y.rijlaarsdam@saamwelzijn.nl of bel: 06-11758607