Wilt u meer weten over het energieneutraal of energiepositief maken van uw woning? Doe dan mee aan de online bijeenkomst Energieneutraal Verbouwen. U wordt dan geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden, de kosten en de financieringsmogelijkheden.

Een deskundige energieneutraal coach vertelt:

  • wat energieneutraal verbouwen inhoudt;
  • welke mogelijkheden hiervoor zijn;
  • hoe u dat het beste kunt aanpakken;
  • welke hulp u daarbij kunt krijgen van de energieneutraal coach;
  • over subsidies en regelingen.

Ook beantwoordt hij uw vragen via de chat. U kunt de bijeenkomst eenvoudig volgen op uw computer, tablet of telefoon. Meedoen aan de bijeenkomst is kosteloos en vrijblijvend. Na de bijeenkomst kunt u extra advies vragen aan de energieneutraalcoach. De bijeenkomst vindt tweemaal plaats, op 7 maart en 22 maart, beide keren van 20.00 tot 21.00 uur.

Doe eenvoudig mee

U kunt de online workshop heel eenvoudig kijken op uw computer, tablet of telefoon. U hoeft niets te installeren of downloaden. Kunt u niet op 7 of 22 maart? Schijft u zich dan toch in. Naderhand ontvangt u een link om de bijeenkomst terug te kijken.

Project Energieneutraal Verbouwen

Het project Energieneutraal Verbouwen is opgezet door gemeenten in West-Overijssel. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren, waarmee het energieneutraal maken van de woning een stuk eenvoudiger wordt. Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/env voor meer informatie.