Wij zijn Alfred Kleis en Herma Harke, wonend in Punthorst. Samen willen we een sportieve uitdaging aangaan en daarmee ons steentje bijdragen voor KiKa, een organisatie die zich inzet tegen kinderkanker. Dit doen wij door deel te nemen aan de Giro di KiKa.

Giro di KiKa is een evenement dat is opgezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa. In vijf etappes door de Dolomieten (waarvan één op de Stelvio) fietsen wij tussen 16 en 21 juni 2024 in totaal ruim 600 kilometer met meer dan 16.000 hoogtemeters.

De Giro di KiKa biedt ons de kans om twee vliegen in één klap te slaan. We kunnen onze liefde voor fietsen combineren met het ondersteunen van een belangrijk doel: het genezingspercentage van kinderen met kanker verhogen van 81% (heden) naar 100%, zodat alle kinderen met kanker een toekomst hebben. KiKa staat voor een buitengewone missie: “Ieder kind kankervrij”. Als team geloven we dat we door samen te werken en met jouw steun de impact van kinderkanker kunnen verminderen.

Onder de teamnaam “Giro di Kika – Alfred en Herma” doen wij mee met dit event.

We willen je uitnodigen om deel uit te maken van ons avontuur en ons te steunen in onze inspanningen om kinderkanker de wereld uit te bannen. Met jouw hulp kunnen we de kansen van deze dappere kinderen vergroten en hun families hoop geven. Elke bijdrage zal direct bijdragen aan de vooruitgang van medisch onderzoek en behandelingen die het verschil kunnen maken. Laten we samen streven naar een wereld waarin geen enkel kind meer getroffen wordt door deze vreselijke ziekte. Jouw steun is van onschatbare waarde en brengt ons dichter bij een toekomst waarin “Ieder kind kankervrij” niet langer een droom is, maar realiteit kan worden.

Via bijgaande link is onze sponsorpagina op de Giro di Kika website bereikbaar: Alfred en Herma Giro di Kika – Giro di KiKa 2024

Bedankt voor je overweging en groothartige bijdrage. Samen trappen we (kinder)kanker de wereld uit!