Afgelopen week was er weer afzwemmen, onder toeziend oog van de juffen Aaltje, Fenny, Jenneke en Jenny werden de vereiste onderdelen afgelegd.

Ook was er veel publiek om de kinderen aan te moedigen.

Er werden 37 diploma’s uitgereikt!

Toppers van harte gefeliciteerd!

 

De geslaagden zijn:

Berend Bergsma, Laura Bisschop, Fien Bouwmeester, Dané Bouwmeester, Anne-Louïse Brouwer, Lise Buitenhuis, Senn Dunnink, Jesca Erkens, Milou Grooteboer, Eva de Haan, Bente Hofstede, Esmee Hulst, Lisan Knoll, Sophie Koller, Julia Konterman, Ruben Kuiper, Floris Kuiper, Dylan van Leeuwen, Ron Mulder, Romee Mussche, Wietse Oosting, Morris Roeberts, Thijs Roosendaal, Chloë Russcher, Mila Schakelaar, Noa Schra, Giel Seinen, Mark Slager, Marthijn Slager, Daniël Slager, Marthijn Slingerland, Micha Slobben, Kyara Splinter, Annelore Talen, Tom Veerman, Siz de Weert, Sven de Witte.