In maart jongstleden is in Rouveen een nieuwe woonlocatie van Omega Groep geopend. Stap de locatie binnen en er valt een oase van rust over je heen. Met de hulp van Boer Staphorst hebben de bewoners een fijne plek gekregen. 

Omega Groep is in 2008 ontstaan in Emmeloord door Hans Hersevoort. De afgelopen jaren is Omega Groep uitgegroeid tot één van de grotere zorgverleners voor kinderen en (jong)volwassenen met een psychische en/of verstandelijke beperking. Met ongeveer 800 medewerkers biedt Omega Groep zorg en ondersteuning aan zo’n 2000 cliënten.

Bij de realisatie van de nieuwe woonlocatie in Rouveen heeft bouw- en woonwarenhuis Boer Staphorst meegedacht met het interieur voor de gemeenschappelijke ruimtes waar de bewoners eten en gezellig bij elkaar komen. De interieurontwerpers van Boer Staphorst hebben meegedacht over de verlichting, meubels en kleuren voor de twee gemeenschappelijke ruimtes in de woongroep. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat het een fijne plek is geworden voor de bewoners. Nieuwsgierig naar meer? Ontdek de foto’s op www.boer-staphorst.nl/omega-groep