Voor iedereen die hier zelf mee te maken heeft of als betrokkene, mantelzorger of werker in de zorg. Op woensdag 30 november a.s. door Carinova en InteraktContour. 

Iedereen die met Niet Aangeboren Hersenletsel te maken heeft door bijv. een herseninfarct, een hersenbloeding of een ongeval weet dat dit grote gevolgen heeft voor het dagelijks leven. Naast de beperkingen die je lichamelijk kunt hebben zijn er veel meer dingen die veranderen. Stemming, humeur, emoties, beperkingen alles komt voorbij op deze avond.

Mandy Talahatu die zelf te maken heeft met Niet Aangeboren Hersenletsel komt wat vertellen over haar ervaring met NAH. Na de pauze gaan we in groepen uiteen om aan de hand van een aantal ”instrumenten” het te hebben over wat energie kost en wat je energie geeft. Naast deze informatie is er ruim gelegenheid uw vragen te stellen of in gesprek te gaan met anderen in dezelfde situatie.

Als afsluiting zal Erna Martens e.e.a. vertellen over Mantelzorg.

De avond vindt plaats op woensdag 30 november. Inloop om 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. We sluiten de avond af rond 21.00 uur.

Locatie: Gebouw van Carinova aan Hoogeweg 30 in Staphorst.

Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden, U mag zich aanmelden maar het is niet verplicht. Voor verdere informatie Erna Martens, Carinova, h.martens@carinova.nl 06 – 83 86 88 46 of Carolien Bunte, Interaktcontour, c.bunte@interaktcontour.nl 06 – 202 60200