Doordat de samenwerking van beide kanten goed is bevallen, is Henri Knipmeijer met zijn bedrijf: Knipmeijer Montage BV. ook dit jaar de hoofdsponsor van het sponsortoernooi wat ieder jaar weer wordt georganiseerd op Hemelvaartsdag op de velden van vv Staphorst. Dus op donderdag 9 mei, zal de naam van Knipmeijer Montage BV. veelvuldig uit de geluidsprekers vanuit de omroepcabine te horen zijn. Na afloop van het toernooi, zal DJ. Robert Visscher de aanwezigen voorzien van muziek, onder het genot van een hapje en een drankje op het terras.

Voorafgaand aan de wedstrijd van Staphorst – Genemuiden is hiervoor het contract officieel ondertekend door Henri. Het toernooi zal hierdoor voor het tweede jaar op rij het: Knipmeijer Montage Sponsortoernooi gaan heten.

Op de foto van link naar recht: Henri Knipmeijer (Knipmeijer Montage BV.) en Jan Hof (Voorzitter toernooicommissie)