De dinsdagavond trainingen beginnen weer!
De AMBC wegrace commissie maakt bekend dat vanaf volgende week dinsdagavond 9 april de wekelijkse minibike trainingen op circuit De Tippe weer beginnen. Indien de weersomstandigheden het toelaten kun je van 18.30u tot 21.00 uur rijden. De kosten hiervoor zijn €15. Er dient vooraf te worden ingeschreven. Alle info over deze trainingsavonden staat op de AMBC website onder het menu wegrace. Er kan ook telefonisch info verkregen worden door even contact te zoeken met commissielid Pascal Mussche op nummer 06-58893981. Meer van Pascal hier…

Minibike opstapdag verzet naar najaar.
Eind vorig jaar hebben we getracht een minibike opstapdag te organiseren. Hiervoor was enorm veel belangstelling.
De organisatie in de persoon van Reinold Veijer was voornemens dit voorjaar deze opstapdag plaats te laten vinden. Helaas moeten we besluiten deze opstapdag tot nader order wegens tijdgebrek te verzetten naar het najaar. De geïnteresseerden die zich vorig jaar al opgegeven hadden zijn op de hoogte gesteld middels de Appgroep waarin ze zaten.