Grote koren Jubilate & De Blijde Stem

ROUVEEN – Op D.V. vrijdag 19 april 2024 geeft het Christelijk Koor Jubilate een vrolijk voorjaarsconcert in kerkgebouw De Levensbron (Esdoornlaan 3) te Rouveen. Aan het concert wordt meegewerkt door Kinderkoor De Blijde Stem uit Urk. Het programma begint om 19.30 uur.

Christelijk Koor Jubilate is opgericht in 2019 en bestaat uit ongeveer 85 mannen en vrouwen. Elke dinsdagavond wordt er gerepeteerd onder leiding van dirigent Minne Veldman in kerkgebouw De Voorhof te Nieuwleusen. De koorleden komen uit de wijde regio. Het koor heeft al snel een goede reputatie opgebouwd met mooie, aansprekende en eigentijdse liederen die op een frisse en energieke manier gezongen worden. Daarmee wil het koor de naam van God groot maken. Het repertoire bestaat vooral uit Nederlandstalige christelijke liederen, maar ook Engelstalige muziek wordt niet geschuwd.

Ook Kinderkoor De Blijde Stem uit Urk maakt zijn opwachting in De Levensbron. Dit koor bestaat uit 99 enthousiaste jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en is daarmee een van de grootste christelijke kinderkoren van Nederland. Het is opgericht in 1997 en staat al die tijd onder leiding van dirigent Minne Veldman. De Blijde Stem valt op door de enthousiaste én zorgvuldige manier van zingen, de aansprekende muziek en de vele solisten.

De beide koren worden begeleid door organist Harm Hoeve en pianist Johan Bredewout.

Er staat ook samenzang op het programma.

Het concert begint om 19.30 uur.

De toegangsprijs is € 15,00 aan de kerk en € 12,50 in de voorverkoop.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Readshop Dalfsen, Readshop Ommen, Bakkerij Ubak Rouveen, en bij de koorleden.

Telefonisch bestellen kan ook: 06 10 57 27 04.

Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang.