Al lange tijd staan bepaalde koren of zanggezelschappen op het verlanglijstje van de Stichting maar lukt het niet om tot een passende afspraak te komen. Het Veluws Mannenensemble past in die rij. De Stichting is dan ook blij dat het gelukt is voor de laatste zangavond van het seizoen 23/24 dit ensemble als gast te mogen aankondigen.

Dit achttien koppige ensemble (dus eigenlijk geen ensemble maar gewoon koor) is een begrip. Het ensemble heeft een jarenlange geschiedenis in min of meer vaste samenstelling en richt zich nadrukkelijk op het Christelijke lied. De met zorg uitgevoerde meerstemmigheid maakt dit tot een kwaliteitsensemble.

Mede verantwoordelijk voor dat geluid is dirigent Wilbert Magré. Deze dirigent is al op jonge leeftijd in de ban geraakt van de muziek en is inmiddels de artistieke kracht achter een zestal koren waaronder dit ensemble.

Naast het dirigeren zal hij op deze avond ook het piano spel voor zijn rekening nemen. Het orgels zal weer worden bespeeld door Arjan Kroes, een inmiddels vertrouwde factor tijdens de zangavonden.

De Stichting ziet dan ook uit naar een mooie zang en samenzang avond als afsluiting van dit seizoen die van harte bij u wordt aanbevolen.

Deze koor- en samenzangavond op zaterdag 9 maart 2024 van de stichting Zangavond naar de Zondag Staphorst zal gehouden worden in:

Locatie: Kerkgebouw De Bron Churchilllaan 2 Staphorst
Aanvang: 19.00 uur (kerk open om 18.30 uur)
Entree: € 5.–  p.p. (kinderen tot 12 jaar vrij)

Voor meer info zie ook: www.zangavondstaphorst.nl of www.facebook.com/zangavondstaphorst