Van donderdag 12 maart t/m zondag 15 maart 2020 is het weer zover; de beurs Wonen&Co in Martiniplaza Groningen. Dé beurs in het vroege voorjaar voor woonliefhebbers die inspiratie zoeken en op zoek zijn naar de nieuwste interieurtrends. Op de beurs maakt men kennis met Boer, dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost-Nederland!

Optimaal wooncomfort & het ultieme thuisgevoel

In de stand van Boer Staphorst krijgen de bezoekers van Wonen&Co een voorproefje op de nieuwste interieurtrends en het voorjaar. Men beleeft optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel. Klein; dat komt niet voor in het woordenboek van Boer Staphorst dus wordt er de hoogte in gegaan. De stand van Boer Staphorst wordt maar liefst vier meter hoog waarbij je een kleine weergave van het grote aanbod uit de veelzijdige winkel ziet. In de woonwinkel met een oppervlakte van 22.000 m² is een aanbod te vinden van keukens en badkamers tot bouwmaterialen en van wonen tot tuinmeubelen. Voor ieder wat wils!

Binnenin de stand vindt men twee gezichten. De ene kant heeft een tuinkarakter, aan de andere kant staat Scandinavisch wonen van het Deense woonmerk Bolia – wat sinds kort ook bij Boer Staphorst te bewonderen is – centraal. Je wandelt ter plekke door het bouwwerk heen, waar men de nieuwste producten en interieurtrends ontdekt.

Kortom, genoeg redenen om één van die dagen naar de beurs te gaan! Boer Staphorst verwelkomt jullie graag in hun stand! Kom jij ook? Meer informatie is te vinden op: www.boer-staphorst/wonenenco