Afgelopen week was het dubbel feest bij Slager Dienstverlening, het uitzendbureau dat werk biedt in diverse sectoren. Niet één, maar twee kantoormedewerkers vierden hun 25-jarig jubileum bij het bedrijf.

André Kuiper, al 25 jaar werkzaam als planner, vierde zijn jubileum op 1 februari. Jannes de Lange, een bekend gezicht als accountmanager, vierde afgelopen donderdag zijn 25-jarig dienstverband.

Opmerkelijk is dat dit pas het begin is van een reeks jubilea, zoals de medewerkers zelf enthousiast melden: “De komende maanden vieren nog eens 5 van onze gewaardeerde collega’s hun 25-jarig jubileum, wat aantoont dat loyaliteit en toewijding hoog in het vaandel staan bij Slager Dienstverlening.”

Slager Dienstverlening staat bekend als een uitzendbureau dat werk biedt in diverse sectoren, variërend van hoveniers tot servicemonteurs en van administratief medewerkers tot vakantiewerkers. “Wij zorgen ervoor dat je aan het werk kan,” zegt Jannes de Lange. “Of je nu op zoek bent naar een vaste baan of een bijbaan… Wij kunnen vaak iemand die zich voor 15:00 uur aanmeldt, de volgende dag al plaatsen. Dit is ideaal voor studenten die regelmatig een vrije dag hebben.”

De kernwaarden van Slager Dienstverlening: ‘Nuchter, Respect, Betrokken en Daadkracht’, weerspiegelen de no-nonsense cultuur van het bedrijf waarin velen zich al jaren thuis voelen. “Onze medewerkers, en wijzelf ook, zijn gewoon tevreden over het werk,” voegt Jannes toe.