Deze ruime tussenwoning gelegen in de nieuwbouwwijk ‘De Slagen’ is een ideale woning voor starters.

De woning is gelegen in een rustige buurt, met diverse groenvoorzieningen en speeltuinen op loopafstand.

Alle nodige voorzieningen zijn op fietsafstand en de steden zoals Meppel en Zwolle zijn gemakkelijk te bereiken.

De tuingerichte woonkamer is sfeervol ingericht. Aan de woonkamer grenzend bevindt zich een nette keuken, welke uitgerust is met diverse inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping zitten drie slaapkamers en een moderne badkamer. De vierde slaapkamer bevind zich op de tweede verdieping samen met de zonneboiler.

De achtertuin is voorzien van sierbestrating, borders en achterin de tuin staat een berging voorzien van een leuke overkapping. Hier is het mogelijk om onder de overkapping heerlijk te ontspannen en te genieten met vrienden en familie. Door de ligging op het zuidoosten kun je hier genieten van de zon.

voor meer informatie:

www.spansmakelaardij.nl
088 303 0900