‘Mees Kees – een pittig klasje’, nu verkrijgbaar voor maar €2,99!

Als de juf van groep 6b met zwangerschapsverlof gaat krijgen ze een invaller. Meester Kees heeft echter nog nooit voor de klas gestaan. De kinderen moeten hem nog een beetje leren hoe dat moet, meester zijn. En dat doen ze graag! Ze leren hem bijvoorbeeld dat je best om kwart over negen je pauzeboterhammen op mag eten, als je maar op het bord schrijft dat het om een voedselproject gaat. En dat het heel handig is als ieder kind maar één rijtje sommen van de taak maakt, zodat niet iedereen hetzelfde werk zit te doen.

De klas is maar wat blij met hun nieuwe aanwinst. Als Dreus, de strenge directrice van de school, maar geen roet in het eten gooit. En hoe moet dat als de meester van de meester langskomt?

‘Mees Kees – een pittig klasje’ is het actieboek van de campagne ‘Geef een boek cadeau’.
De campagne ‘Geef een boek cadeau’ heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken. Wat zou het mooi zijn als ieder kind een eigen verzameling met de mooiste kinderboeken in zijn kamer heeft staan – met als resultaat dat boeken een vaste plaats krijgen in zijn of haar leven. Om die boekenkast te vullen, bundelen boekhandels en diverse partners ieder jaar hun krachten om in het voorjaar een jeugdboek en een prentenboek beschikbaar te stellen voor een klein bedrag.

Aan wie geef jij dit boek cadeau?

www.dehaanboeken.nl