Afgelopen woensdagavond kon de toneeluitvoering wegens ziekte geen doorgang vinden. Dat was natuurlijk heel vervelend voor de mensen die voor die avond kaarten hadden gekocht.
Gelukkig is het mogelijk gebleken deze afgelaste toneelavond te verplaatsen naar aanstaande woensdag , 7 februari. Wij hopen dat alle mensen die afgelopen woensdag hadden willen komen, nu ook weer aanwezig zullen zijn.
Mocht dat door omstandigheden niet mogelijk zijn, dan zouden wij dat graag van u vernemen. We kunnen in dat geval overleggen wat te doen met deze kaarten. We kunnen denken aan de mogelijkheid te wisselen van datum. Het kan best zijn dat dat sommigen achteraf liever op deze woensdagavond komen in plaats van een andere avond. Maar ook kunnen we de kaarten opnieuw in de verkoop brengen.
Als het niet anders kan, zullen we het geld natuurlijk teruggeven.
Mocht u dus niet kunnen komen, laat ons dat zo snel mogelijk weten via een mail naar de supportersclub. Dan kunnen we nog tijdig dingen regelen.
Vermeld uw naam en geef aan om hoeveel kaarten het gaat. Ook is het handig uw telefoonnummer op te geven, zodat er snel gereageerd kan worden om met u te overleggen.
De mail kan gericht worden aan : SUPPORTERSCLUB@VVSTAPHORST.NL