Onlangs heeft Boer Staphorst zich volop ingezet voor het Ronald McDonald Kinderfonds. De inzamelingsactie is een groot succes geworden! De opbrengst van de actie is maar liefst 15.311,85 euro; een geweldig resultaat. 

Vijf weken lang, in de zomervakantie, van 22 juli t/m 26 augustus 2023 heeft Boer Staphorst zich ingezet voor dit goede doel. Om hun steentje bij te dragen, konden klanten één van de Kinderfondsknuffels voor het Ronald McDonald Kinderfonds kopen. Als dank daarvoor kregen zij een mooie korting van Boer Staphorst terug. Onlangs overhandigde Danique Pierik, medewerker marketingafdeling, namens Boer Staphorst de cheque aan het Ronald McDonald Kinderfonds tijdens een bezoek aan het Ronald McDonald Huis in Zwolle.

Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt er al meer dan 35 jaar voor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn. Met de bijdrage van Boer Staphorst wordt ervoor gezorgd dat families samen kunnen zijn op het moment dat ze elkaar het hardste nodig hebben; als hun kind ernstig ziek is. Iedereen die de actie van Boer Staphorst heeft gemist maar nog wel een steentje wil bijdragen kan op de website van het Ronald McDonald Kinderfonds kijken hoe gedoneerd kan worden.