Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde vrijdag thuis tegen het 6e team van Tafeltennis Zwolle. Sibrand Hassing, Albert Kuiper en Jeroen Delhaas staan bovenaan in de poule, dat willen ze ook graag zo houden. Sibrand begon in zijn eerste enkelpartij goed en won deze, hierna waren Albert en Jeroen aan de beurt.

Albert verslikte zich op het belangrijkste moment in de vijfde game en ook Jeroen wist zijn tegenspeler helaas niet te verschalken. In het dubbel, wat hierna door Sibrand en Jeroen gespeeld werd kwamen zij niet in gevaar, hiermee kwam de tussenstand weer in evenwicht,  2-2. De resterende zes enkelpartijen gingen voortvarend, Uiteindelijk scoorde Jeroen één winstpunt en Albert kwam uit op twee winstpunten. Sibrand bleek “spekkoper”, hij scoorde in alle drie enkelpartijen de “volle mep”. Uitslag, 7-3 voor Staphorst 1.

Ook het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen speelde vrijdag thuis, en wel tegen het 3e team van ’s Heerenbroek. Roel Brakke, Harry Pathuis en Nico Drost moesten deze maal het klusje zien te klaren. Roel begon uitstekend tegen Evelien Doornwaard, na een 1-1 in games trok Roel de wedstrijd in de volgende games naar zich toe. Ook in zijn tweede en derde enkelpartij tegen Marjan Kraan van Dieren en Herwin ten Hove liet hij zich niet van de wijs brengen. Harry had duidelijk moeite met zijn tegenspelers.en moest zich in alle drie enkelpartijen gewonnen geven. Roel en Nico in drie games het dubbel te winnen. Nico koerste regelrecht op driemaal winst af, daarmee kon Staphorst 2 zijn leidende positie in de poule behouden. Uitslag 7-3 voor Staphorst 2.