Met het spelen van het Countus Clubkampioenschap 2023 op vrijdag 9 juni hebben leden van de Tafeltennisvereniging Staphorst het seizoen 2022-2023 op sportieve wijze afgerond.

Voorzitter Nico Drost kon in totaal 14 leden van de vereniging verwelkomen

Bij de senioren waren het zes en bij de jeugd acht spelers die in de zgn. zes en achtkamp om de felbegeerde titel streden.

De prijzen voor dit clubkampioenschap werden net als voorgaande jaren beschikbaar gesteld door Countus Accountants + Adviseurs uit Staphorst. Zowel bij de senioren als bij de jeugd werden spannende partijen gespeeld. Met een koud en warm hapje voor de spelers werd er halverwege het kampioenschap een pauze ingelast. Ook werd er vanwege de warmte veelvuldig gebruik gemaakt van een koud drankje. Ook de koffie en thee stond voor iedereen klaar, jammer dat er weinig ouders en toeschouwers waren om hun favorieten aan te moedigen.

Nadat vele spannende duels waren uitgevochten, werden de uitslagen bekend.

Uitslag Jeugd:  Uitslag Senioren: 
1Marnix Kin   1e Sibrand Hassing
2e Jonathan Mulder 2e Jeroen Delhaas
3e Céline van Veldhuizen 3e Albert Kuiper
4e Henrik Bloemert 4e Jennieke Krale
5e Jesse Kuiper 5e Nico Drost
6e David van Marle 6e Harry Pathuis
7e Collin Huls  
8e Ezra Drost  

De uitreiking van de prijzen werd door voorzitter Nico Drost gedaan. Nico kon terugkijken op een sportief kampioenschap. Hij deed ook een oproep aan de jeugdleden om zich op te geven voor de najaarscompetitie 2023. Deze competitie loopt voor de senioren en de jeugd van half september t/m eind november 2023. De tafeltennisvereniging wil graag nieuwe seniorleden verwelkomen om twee teams in stand te houden. Meer foto’s zijn binnenkort te zien op www.ttv-staphorst.n

Groepsfoto door Marja Krale

Meerdere foto’s gemaakt door Marja, Nico en Albert.

Bewerking door Quido van Hien