Meer dan zeventigduizend codes ingevoerd

Tien prijswinnaars van de voorjaarsactie van Ondernemersvereniging Staphorst-Rouveen en de Stichting Ontdek Staphorst haalden vrijdagavond bij Meesters Tweewielers hun hoofdprijs op. De jury trok hun namen uit maar liefst zeventigduizend ingevulde codes van bijna zevenduizend deelnemers. “Ook dit jaar is het een doorslaand succes.  Vergeleken bij vorig jaar zijn er meer deelnemers en 10.000 codes meer ingevuld”, zegt Richard Lok van de ondernemersvereniging.

Royaal gevulde prijzenpot
De royaal gevulde prijzenpot draagt ongetwijfeld bij aan het succes van de actie. De ondernemers stelden meer dan honderd prijzen beschikbaar, waarvan de meesten bij de winkels konden worden opgehaald. OSR-bestuurslid Richard Lok en projectleider Jakob Ponstein van de Stichting Ontdek Staphorst reikten vrijdag de 10 hoofdprijzen uit. De gelukkigen gingen onder meer naar huis met een fiets, een Kamado barbeque, dinerbonnen en een jaar gratis brood.

Richard Lok kijkt terug op een geslaagde actie. “Het allerbelangrijkste is dat we graag wat terug doen voor de klanten die trouw bij onze winkels komen. Het is mooi als een vaste klant van ons een prijs wint. Daarnaast krijgen we prijswinnaars in onze winkel die nog geen vaste klant zijn. Dat is dan een leuke kennismaking.
We zien dat de actie leeft en dat mensen echt moeite doen. Er zijn deelnemers die meer dan 100 codes hebben ingevuld.”