Komend weekend (13 t/m 15 augustus) staat er een wildcard gepland in de Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft op het TT Circuit Assen. Frank Nieman komt uit in de Superbike 1000 klasse met zijn team Winteb TKRP Elcee Racing.

Het IDM Superbike 1000 vormt zich met veel internationale coureurs en zeer professionele raceteams. Voor Nieman is dit een uitstekende kans om zich met de internationale mannen te meten. Tijdens het raceweekend is er veel rijtijd, waardoor er veel ruimte is om de race snelheid op te bouwen. We kijken er met het team erg naar uit en gaan dan ook vooral genieten!

Frank: “Ik ben erg benieuwd wat dit weekend ons gaat brengen. De laatste race wisten we een goede stap te maken en ik hoop dan ook deze lijn door te trekken in dit sterke deelnemersveld. De weersverwachting ziet er goed uit en ik ga er alles aan doen om een nieuw PR op het TT circuit neer te zetten.”

Tijdschema IDM Superbike 1000
Vrijdag 13 augustus
Free Practice 1: 10.25 uur
Free Practice 2: 14:55 uur

Zaterdag 14 augustus
Qualifying 1: 10:00 uur
Qualifying 2: 13:45 uur

Zondag 15 augustus
Warm Up: 11:00 uur
Race 1: 12:50 uur
Race 2: 16:10 uur

Tijdens het gehele weekend is publiek toegestaan en verwelkomen wij graag onze sponsoren en supporters. Iedereen dient een negatieve COVID-19 test of bewijs van volledige vaccinatie bij zich te hebben. Via www.testenvoortoegang.nl kan er een test ingepland worden.

Foto © JTS Fotografie / Jan Timmerman