De inzamelingsactie ‘Samen voor de voedselbank’ bij Boer Staphorst is net op de helft maar nu al een groot succes te noemen! De tussenstand van de ingezamelde levensmiddelen staat op bijna 2500 producten. Een prachtige opbrengst met nog ruim twee weken te gaan!

Met de voedselbankweken draagt Boer Staphorst samen met zijn klanten een steentje bij voor de voedselbanken Zuidwest-Drenthe en Zwolle e.o. Want geef jij om een ander? Dan geeft Boer Staphorst aan jou! Wanneer jij een voedselpakket meeneemt naar de winkel, dan ontvang je als dank voor jouw inzet 15 procent korting op één artikel naar keuze van Boer Staphorst terug. Jij kiest zelf op welk artikel je de korting in wilt zetten!

Het doel is om 4500 levensmiddelen in te zamelen waarmee 300 gezinnen drie weken lang van eten kunnen worden voorzien. Wil jij ook jouw steentje bijdragen voor de voedselbanken in de regio? Neem dan een kijkje op boer-staphorst.nl/voedselbank om te kijken wat het voedselpakket inhoudt en op welke producten je korting kunt krijgen. De actie duurt nog t/m zaterdag 21 augustus 2021!