Stichting Welzijn Staphorst (SWS) had, na het succes van de eerste kleurwedstrijd voor volwassenen, striptekenaar Ed Perdok gevraagd om opnieuw een tekening te maken. Inwoners van de gemeente Staphorst konden zo hun creativiteit weer laten zien bij de tweede kleurwedstrijd. 

Winnaars

Er is gejureerd in drie leeftijdscategorieën. De winnaar in de categorie van 24+ is Sigrid Mulder, zij ontving een prijs van Hillies Snackbar te Staphorst. In de categorie van 40+ won Aaltje Slager, Kroko Multipunt IJhorst heeft haar een prijs overhandigd. In de laatste categorie, 60+, heeft Alie Veldman gewonnen, zij heeft een prijs ontvangen van Bloemenatelier Rianne te Rouveen.

‘Omdat alle activiteiten van SWS stopgezet moesten worden, is het toch fijn om met de inwoners in contact te blijven. Het is dan ook mooi om te horen en te zien dat de kleurwedstrijd goed is ontvangen in de gemeente Staphorst.’ noemt Marlies Vedder van SWS.

Activiteiten

Door de versoepelende maatregelen van het RIVM mag er vanuit SWS ook weer meer georganiseerd worden. Zo wordt er weer samen koffie gedronken en spelen verschillende deelnemers een potje biljart of jeu de boule, wel gebeurt dit met de nodige aanpassingen.

Vanwege de vakantieperiode is het dienstencentrum in Staphorst gesloten tot en met 7 augustus, tot die tijd zijn daar ook geen activiteiten vanuit SWS.

Voor meer informatie en de agenda met activiteiten: www.sws-staphorst.nl