Ontdek op 21 april welke loopbaan bij jou past!

De zorg heeft zovéél mogelijkheden. Toch zijn er momenteel weinig online mogelijkheden om je te oriënteren. Zit jij nog op je plek? Of ben je juist op zoek naar een opleiding of ander werk? Maak kennis met ons. Icare Verpleging & Verzorging, Noorderboog en Isala organiseren op woensdag 21 april van 19.00 tot 21.15 uur een Online Carrierècafé.

Het carrièrecafé is bedoeld om geinteresseerden kennis te laten maken met loopbaanmogelijkheden in de wijkverpleging, ouderenzorg en ziekenhuiszorg. In zes korte workshops komen professionals aan het woord die vertellen over hun werk en de mogelijkheden die er binnen de organisaties zijn. Deelnemers kunnen in gesprek gaan met de professionals en vragen stellen. 

Voor wie

Het Online Carrièrecafé is voor iedereen die interesse heeft in een opleiding of baan in de zorg. Ook verpleegkundigen en verzorgenden die al een tijdje werken en zich willen oriënteren op een vervolgstap kunnen deelnemen. Meer informatie over het programma en de workshops is te vinden op: https://werkenbijicare.nl/carrierecafe .Om deel te kunnen nemen is het vooraf aanmelden bij één of meerdere workshops van belang.