Het is al weer een mooi poosje geleden dat we met z’n allen een fijne gezellige Avondvierdaagse hebben gelopen! Dat was in mei 2019.  Vorig jaar was het niet mogelijk en ook dit jaar kunnen we onze A4D niet zo organiseren als we wel zouden willen.

Maar…. bewegen blijft noodzakelijk en een stukkie kuieren is echt heel goed voor ons lijf, en niet alleen voor de jeugd! Ook vaders, moeders, opa’s en oma’s moeten bewegen en dat gaat natuurlijk het best als er ook een beloning tegenover staat.
Vandaar dat Stichting Wandel Organisatie Staphorst en natuurlijk onze dik 1700 wandelaars van 2019 dit jaar mee gaan doen met de HOME-EDITION van onze KWBN.   Gaan we dit jaar misschien wel 2000 deelnemers noteren?

In het kort:
We gaan  wandelen met een app. (eRoutes) Deze kun je downloaden op de telefoon en op de PC nadat u zich heeft ingeschreven.
Net als anders moet u ook nu vier wandelingen maken, maar u kiest uw eigen dag, uw eigen afstand en uw eigen startplaats! EN deze vier wandelingen moeten binnen twee weken volbracht worden.
Uiteraard krijgt u dan ook de officiële Avond4daagse medaille, netjes bij u in de bus!
Deze avondvierdaagse HOME EDITION loopt van 29 maart tot en met 20 juni 2021. 

Voor meer informatie: www.swos.nuKWBNA4D HOME EDITION

Of bel met onze A4D manager Jeanet: 06 4028 5424