Zoals we waarschijnlijk allemaal wel weten kan er op 15, 16 en 17 maart weer gestemd worden. Een belangrijk moment om uw of jouw stem te laten horen! In aanloop naar deze landelijke verkiezingen houdt de Jongerenraad van de gemeente Staphorst, in samenwerking met Mister Smart, een online pubquiz. Deze quiz zal gehouden worden op vrijdagavond 12 maart. De quiz begint om 20:00 en zal ongeveer een uurtje duren.

In deze quiz zullen vragen gesteld worden over landelijke politieke standpunten, landelijke politici, maar ook over onze mooie gemeente zelf. Deze quiz is dus hét ultieme middel om uw of jouw kennis op de proef te stellen! Daarnaast zijn er gave prijzen te winnen van lokale ondernemers. 

Deelnemen kan vanaf 14-jarige leeftijd en voor het deelnemen aan de quiz is geen opgave vereist. Dus pak wat te eten en te drinken en schuif op 12 maart om 20:00 aan via de Facebookpagina van de Jongerenraad, @jongerenraadstaphorst!