Dit jaar bestaat accordeonvereniging Musetta 65 jaar. Dat wordt zondag 5 maart gevierd met een jubileumconcert voor het hele gezin in de Schalle in Nijeveen. Op 6 maart 2020 heeft Musetta haar laatste concert gegeven. Dit was een groot succes, maar nog geen week daarna ging Nederland op slot. Al snel werden de repetities, maar vooral de gezelligheid gemist. Voorzitter Annelies Veenstra: “Een rare tijd waarna we onszelf weer opnieuw moesten uitvinden. Gelukkig hebben we afgelopen jaren voldoende kunnen repeteren en hebben we er zin in zijn we er klaar voor om ons 65 jarig bestaan de vieren.”

In plaats van het gebruikelijke concert op de vrijdagavond kiest de vereniging ervoor naar de zondagmiddag te gaan. “We willen een laagdrempelig optreden dat toegankelijk is voor het hele gezin” zegt Annelies. “We denken dat de zondagmiddag hiervoor beter geschikt is. We hopen dan veel muziekliefhebbers, bekenden en oud-leden te ontmoeten”.

Tijdens het jubileumconcert zullen veel nieuwe stukken worden gespeeld van onder andere Ramses Shaffy en Rob de Nijs. De gastspelers zijn Jasper Kroeze op percussie en Patrick Venema op trompet.

Daarnaast worden we ondersteund door onze muziekvrienden van Allegro uit Linde. Het concert begint om 14:30 uur. De zaal is open om 14:00 uur. Toegang is €10,- en voor “ vrienden van” en kinderen tot 16 jaar is het €5,-. De toegang is inclusief koffie met wat lekkers. Kortom: het wordt een feestelijke verjaardag en accordeonvereniging Musetta heet u van harte welkom in Dorpshuis de Schalle!