De Adullam verkoopdag komt er weer aan! Ondanks de huidige situatie rondom het coronavirus kan  de markt worden georganiseerd.

Zaterdag 19 september D.V. wordt deze verkoopdag, ten bate van onze gehandicapte medemens, gehouden op het Marktplein in Staphorst van 10.00 tot 15.00 uur. Er is voor het Marktplein gekozen zodat wij de mark ruim kunnen opzetten om zo te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. De parkeerplaats achter de Rabobank is speciaal voor deze verkoopdag geopend.

De markt biedt voor elk wat wils: kleding, etenswaren, boeken, wasmiddel, speelgoed en vele andere dingen.

Dit jaar kan helaas geen gelegenheid gegeven worden op de markt eten te nuttigen. Vers gebakken vis en oliebollen kunnen mee naar huis genomen worden.

Voor de kinderen is er nog een leuke buitenactiviteit! Neem vooral ook lege statiegeldflessen mee. Deze kunnen bij de ingang ingeleverd worden. Levert u er 10 of meer in dan mag u een leuke attentie uitzoeken.

Namens het comité van harte uitgenodigd!

Op de foto: Verkoopdag Adullam 2019 @ weblog Staphorst