Vanaf 1 september gaan we werken met een nieuw meldingensysteem voor onze openbare ruimte. U kunt eenvoudig een melding maken voor bijvoorbeeld loszittende stoeptegels, overhangend groen en volle bladkorven.

Dit landelijke systeem heet Fixi en is te vinden op www.staphorst.nl/meldingen. Nog makkelijker is melden met de Fixi app. Meldingen worden aan de betreffende locatie gekoppeld, foto’s kunnen makkelijk worden toegevoegd en meldingen kunt u volgen. Het is op deze manier ook makkelijk om te zien of iemand anders de melding al heeft gemaakt. Wel zo handig.

Melding via app of website

Wilt u gebruik maken van de Fixi app? Deze is te downloaden via de Appstore of Google Playstore. Als u via www.staphorst.nl/meldingen een melding wilt maken, komt u op de Fixi website terecht. Een melding maken kan 7 dagen per week, 24 uur per dag. Mocht u er niet uitkomen online, dan kunt u een melding uiteraard ook telefonisch aan ons doorgeven via ons omgevingsloket, te bereiken op (0522) 467 467.

screenshot van app / © weblog-staphorst.nl