Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdag thuis tegen het 1e team van De Toekomst uit Lochem. Lucas Diepenbroek, Hermen van Arnhem en Roderick van Arnhem waren tegen deze taaie tegenstander op hun hoede. Veel sets werden in vier of vijf games beslist, maar het Staphorster team ging er in negen van de tien partijen met de winst vandoor. Hermen kreeg twee spelers op de knieën, Lucas en Roderick gaven drie tegenstanders het nakijken. Het dubbel was ook voor Staphorst 1. Lucas en Roderick maakten het na een 2-0 voorsprong toch nog spannend (2-2), maar het punt werd in de vijfde games veilig gesteld. Eindstand 9-1 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Massagepraktijk Gerco Talen speelde zaterdag thuis ook tegen een team van De Toekomst uit Lochem, het 2e team was hun tegenstander. Jaron Mussche, Mark Mussche en Robert Compagner kregen voor aanvang drie punten cadeau, omdat het team uit Lochem met twee spelers naar Staphorst moest afreizen. Jaron, Mark en Robert wonden er geen doekjes om, met een 10-0 winst gaan ze voortvarend in de 1e klasse.

Het 3e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman was vrij.

Het 4e Staphorster jeugdteam speelde zaterdagmorgen thuis tegen het 2e team van NTC Leogang uit Nunspeet. Allard Ubak, Jonathan Drost en Jennieke Krale gingen uiterst gemotiveerd van start. In zijn eerste set wist Allard het wel erg bont te maken, met maar liefst 26-24 wist hij na een adembenemnde vijfde game de winst naar zich toe te trekken. Allard won daarna ook zijn tweede en derde partij. Jonathan en Jennieke hadden het geluk niet echt mee. Jonathan bleef steken op eenmaal winst, Jennieke had eenmaal winst zeker verdiend, maar helaas. Door de winst in het dubbel wisten Allard en Jonathan een gelijkspel veilig te stellen. Eindstand 5-5.

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko traden vrijdagavond uit aan tegen het 6e team van Kampenion uit Kampen. Het team met Albert Kuiper, Sibrand Hassing en Hans Righolt kwamen er tegen de koploper niet aan te pas, op alle fronten werden ze afgetroefd. Eindstand 9-0 voor Kampenion 6.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam wilde zich wel even revancheren na de gevoelige nederlaag in de vorige ontmoeting. In Genemuiden moesten zij vrijdagavond de degens kruisen tegen het 4e team van GTC. Lucas Diepenbroek, Nico Drost en Johan van Arnhem kregen het wederom flink te verduren. Lucas ging voortvarend van start, de eerste twee partijen won hij, het derde punt kon hij niet verzilveren. Nico zat het ook niet mee, met één winstpunt moest hij het doen. Johan liet zich niet echt van de tafel slaan, een winstpunt zat er helaas niet in. Eindstand 6-3 voor GTC 4.

Het 3e Staphorster senioren tafeltennisteam kreeg maandagavond bezoek uit Wijhe, het 3e team was hun tegenstander. Voor Henrico Slager, Ben Vos en Gevorg Simonyan werd het erop of eronder. Ben en Gevorg kregen geen voet aan de grond om punten voor het team te scoren. Henrico zat goed in de wedstrijd en verzilverde twee winstpunten. Eindstand 2-7 voor Wijhe 3.