Zaterdag 11 mei j.l. is tijdens de Landelijke Klasse Kampioenschappen in Bemmel, Eddie Kragt kampioen in de B-klasse geworden bij het onderdeel Luchtpistool.

Na een spannende strijd kon hij zijn belagers met 4 punten verschil naar de 2e en 3e plaats verwijzen. Voor Eddie is dit een super resultaat omdat hij nog maar relatief kort in deze klasse actief is. Op ditzelfde toernooi is Arnold Brinkman in de A-klasse Luchtpistool op een hele goeie 2e plaats geëindigd. Na een mindere periode vooraf aan deze wedstrijd was dit een super serie. Jaap Bijker was bij de veteranen Luchtpistool minder succesvol met een 19e plaats. Met een slechte startserie was de winst al niet meer te behalen. Bij het onderdeel Luchtgeweer was Eddy Brinkman in de veteranenklasse eveneens minder succesvol met een 11e plaats. Met een deelname van ca 400 schutters was dit een sterk toernooi en zijn de resultaten heel acceptabel. Er rest nog 1 toernooi om de algehele kampioenschappen in Arnhem (begin Juni).

Wilt u de kampioen bezig zien dan bent u van harte welkom op de maandagavond vanaf ca 19.30 uur in het clubhuis aan het Oosteinde 49, Nieuwleusen. Wellicht wilt u zelf ook eens proberen een paar schoten te lossen?  Website hier…