Kun jij niet wachten op de start van het tuinseizoen van 2020 en kijk je alweer vol verwachting uit naar het heerlijke buitenleven? Tijdens Staphorst Tuiniert op zaterdag 11 april, bundelen lokale ondernemers uit Staphorst en omstreken de krachten om de tuinliefhebber te informeren en te inspireren, met de nieuwste trends en producten op het gebied van tuin en terras. Volg de trends van 2020 en zorg dat jij klaar bent voor een sfeervol buitenseizoen.

Dag voor liefhebbers van het buitenleven

Staphorst Tuiniert vindt plaats op 11 april en word georganiseerd op het evenemententerrein ‘De Tippe’ in Staphorst. Het terrein wordt omgetoverd tot een sfeervol park, waarbij lokale ondernemers jou op een originele manier kennis laten maken met de nieuwste hebbedingetjes en de leukste trends.
Misschien loop je elk jaar wel tegen dezelfde problemen aan om je tuin of terras goed aan te pakken. De ondernemers helpen je graag op weg met je vragen en adviseren jou met veel plezier. Niet alleen op het gebied van trends, maar je vindt ook antwoord op de vraag wat je allemaal nodig hebt om je tuin mooier te maken en kun je bijvoorbeeld ook die producten voor een dag huren?

Leuk dagje uit

Maak van Staphorst Tuiniert een leuk dagje uit tijdens het paasweekend. Laat je informeren en amuseren door een fraai aanbod voor het tuinseizoen 2020. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor een lekker hapje en drankje. Voor de jeugd is er bovendien genoeg tijd en ruimte voor afleiding, zo zorgt de organisatie voor springkussens en ander vertier.

Gratis toegang

Er is op en rondom ‘De Tippe’ gelegenheid om de auto eenvoudig te parkeren. Parkeren is kosteloos en de toegang natuurlijk ook. Laat je dan ook gratis verrassen tijdens deze eerste editie van Staphorst Tuiniert. Zo weet jij precies wat er nodig is om van 2020 een onvergetelijk tuinjaar te maken. Het terrein is van 10:00 tot 16:00 uur geopend.

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website, www.staphorst-tuiniert.nl