Zaterdag 8 februari zijn de jaarlijkse obstakel awards uitgereikt. Prijzen binnen de Obstacle Course Racing voor onder anderen beste obstacle run, beste trainingslocatie en beste atleet binnen de sport. 

In 2018 had FamilyFit indoor survival, het bedrijf van Frans Mussche, al de titels van beste indoor en beste outdoor locatie. Na de uitbreiding van de baan in Staphorst afgelopen jaar, met nog meer obstacle course race hindernissen, wisten ze beide titels te prolongeren! ‘Mede door de enthousiaste en ervaren trainers de beste trainingslocatie van Nederland’ aldus de vakjury. 

Daarnaast mocht Frans Mussche de award voor beste Atleet in ontvangst nemen. ‘Terug komen van een blessure en dan direct een wereldtitel halen is een zeer knappe prestatie!’. De drie awards zijn een mooie waardering voor het werk en de prestaties van afgelopen jaar.