Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko traden vrijdagavond thuis aan tegen het 5e team van Swift uit Deventer. Het team met Albert Kuiper, Roderick van Arnhem en Hans Righolt moesten alle zeilen bijzetten. Hans speelde moeizame partijen, waarbij hij zich in alle drie enkelpartijen gewonnen moest geven. Albert maakte het zijn tegenstanders behoorlijk lastig en had veel pech met vele sorry-ballen tegen. Albert wist één punt te veroveren. Roderick deed er een schepje bovenop en won op zijn manier twee enkelpartijen. Eindstand 3-6 voor Swift 5.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam kregen vrijdagavond bezoek uit Nunspeet, het 5e team van NTC Leogang was hun tegenstander. Johan van Arnhem, Anita Krale en Nico Drost zaten goed in de wedstrijd en gaven hun tegenstander goed partij. Johan had bijna beet om één partij in winst om te zetten. Johan had dit punt wel verdiend, maar helaas ging hij in de vijfde game met miniem verschil onderuit. Anita en Nico bonden de titanenstrijd aan en gingen op karakter voor de broodnodige punten. Beiden zetten alles op alles en veroverden elk twee winstpunten voor het team. Eindstand 4-5 voor NTC Leogang 5.

Het 3e Staphorster senioren tafeltennisteam zette donderdagavond koers richting Hasselt, het 1e team van Hasselt was hun tegenstander. Voor Robert Compagner, Ben Vos en Gerard de Boer lagen er wel degelijk kansen, maar ze wisten ze niet allemaal te verzilveren. Robert liet zich niet uit het veld slaan, hij won alle drie partijen. Gerard wist één partij te winnen. Met Ben gaat het ook steeds beter, maar wist net geen punt te scoren. Eindstand 5-4 voor Hasselt 1.

Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdagmiddag uit tegen het 2e team van Kampenion uit Kampen. Roderick van Arnhem, Lucas Diepenbroek en Hermen van Arnhem waren gebrand op een goed resultaat, maar stuitten op op een sterk Kampener trio. Hermen kreeg geen kans om punten te scoren, hij ging in zijn drie enkelpartijen kopje onder. Lucas had het ook zwaar, maar kon één tegenstander de baas. Roderick won zijn eerste twee enkelpartijen, in zijn derde partij moest hij het afleggen. Het dubbel ging ook naar Kampenion 2. Eindstand 7-3 voor Kampenion 2.

Het 2e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Massagepraktijk Gerco Talen was dit weekend vrij.

Het 3e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde zaterdagmiddag ook in Kampen, zij moesten het opnemen tegen het 4e team van Kampenion. Daniël Hagen, Bert Jan Krale en Hermen Talen hadden de wind in de zeilen. Staphorst 3 is goed op weg in de 4e klasse. Behalve het dubbel gingen Daniël, Bert Jan en Hermen er bij alle enkelpartijen met de volle winst aan de haal. Het resultaat was een 1-9 winst voor Staphorst 3.

Wegens meerdere grieperige spelers van het jeugdteam van Vined 1 uit Heerde kon de wedstrijd tegen het 4e Staphorster jeugdteam niet doorgaan. Deze wordt op een nader te bepalen datum gespeeld.