Donderdag 16 januari 2020 ‘s-middags rond 15.00 uur was het weer zover. De vrijwilligers waren alweer begonnen met de voorbereidingen om onze gasten/deelnemers te ontvangen voor de eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar.

Deze bijeenkomst werd weer gehouden in het dienstencentrum, ons vertrouwde adres. Rond 16.15 uur zou de zaal open gaan maar de eerste gasten/deelnemers waren ruim van te voren al binnen. Rond half vijf was de zaal geheel gevuld.

Veel rollators stonden weer zij aan zij geparkeerd in de hal. Er waren 70 gasten/deelnemers en vrijwilligers aanwezig, een maximum aantal daar niet meer plaats is. Het was weer een prachtige opkomst en daar doe je het voor.

Wij begonnen zoals gewoonlijk met een Nieuwjaarsborrel o.a. boerenjongens voor de gasten/deelnemers en vrijwilligers en daarna opende Femmie Bovenhuis (bestuurslid activiteiten) de bijeenkomst. Tijdens het nuttigen van de drankjes las Femmie een prachtige verhaal voor, in het dialect die goed viel bij de gasten. Ook Jentje Stegeman las nog even een mooi gedicht voor.
Nadat een ieder de drankjes goed hebben laten smaken werd een ieder gevraagd gebruik te gaan maken van een warmbuffet welke van te voren keurig was neergezet. Er was keuze genoeg en daar werd ook goed gebruik van gemaakt. Velen hadden behoefte aan een tweede ronde.

Al met al zag het er dan ook weer voortreffelijk uit. Na enkele gesprekjes met gasten/deelnemers kregen we de indruk dat ze het goed lieten smaken.

Na het eten werd een koffie ronde gedaan met diverse soorten chocolaatjes. Zo rond 18.45 uur heeft Femmie de bijeenkomst afgesloten en werd iedereen bedankt voor de komst. We kunnen en mogen zeggen dat het een leuke middag is geweest voor zowel de gasten/deelnemers als de vrijwilligers.