Het coronavirus breidt zich in Nederland gestaag uit. Om die reden is besloten de informatieochtend/-middag van aanstaande zaterdag 14 maart te annuleren. Hiermee hopen wij een bijdrage te leveren aan verdere beperking van het aantal besmettingen en tegelijkertijd de risico’s voor onze cursisten en medewerkers zoveel mogelijk te beperken.


Deze maatregel is genomen na zorgvuldig overleg en mede gebaseerd op de adviezen en richtlijnen van het RIVM en andere instanties. Hou onze berichtgeving in de gaten voor komende informatiebijeenkomsten.

Alles weten over de gratis opleiding tot chauffeur bij Verhoek Europe? Op zaterdag 14 maart vertellen wij je graag hoe je in aanmerking komt voor deze opleiding en wat je kan verwachten voor, tijdens en na de opleiding.

Na het behalen van deze opleiding heb je in ieder geval 100% baangarantie, wie wil dit nou niet! We zien je graag op zaterdag 14 maart tussen 10.00 en 14.00 uur.

Voor meer informatie bel naar 038-3851111 en vraag naar afdeling HR of stuur een appje naar 06-51436215.