23 en Zwolle – Op donderdag 23 januari en vrijdag 24 januari kan iedereen die interesse heeft in een (vervolg)studie op het mbo zich uitgebreid laten informeren bij Landstede MBO. Op donderdag 23 januari zijn de locaties in Harderwijk, Dronten, Lelystad, Raalte en Zwolle geopend. Vrijdag 24 januari houden de Zwolse locaties nogmaals een Open Huis.

Bezoekers van het Open Huis vinden er informatie over alle mbo-opleidingen, waaronder de 48 opleidingen die door de Keuzegids zijn beoordeeld als Topopleiding. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden.

Locaties Zwolle

De locaties in Zwolle (Assendorperdijk 31 (ingang Ten Oeverstraat), Assendorperdijk 55, Dokterspad 2, Fuchsiastraat 1, Rechterland 1 en Stadionplein 12) zijn van 16.30 tot 20.30 uur geopend.

Meer informatie

Wie het Open Huis wil bezoeken en meer wil weten over de opleidingen, alle locaties en het Open Huis, vindt meer informatie op www.landstedembo.nl. Hier kunnen bezoekers zich ook aanmelden. Voor informatie of een afspraak met onze studieloopbaanadviseurs is er het gratis informatienummer: 0800-0245666 (tijdens kantooruren).