Leer morgen net zo hard en behendig skeeleren als de toppers die ondertussen strijden voor de winst in de driedaagse!
Van 16.30 – 17.00 uur en van 18.00 – 18.30 uur vinden er twee clinics plaats onder leiding van trainers van Reggeborgh, in de tussentijd kun je zelf je eigen behendigheid testen op het behendigheidsparcours!
Skeelers en bescherming zijn aanwezig!
Neem dus al je buren, vriendjes, vriendinnetjes, opa’s, oma’s en andere geïnteresseerden mee en laat ze ervaren hoe leuk skeeleren is!
Lees verder onder de afbeelding

Finale Reggeborgh Skeeler3Daagse

Deelnemer moeten tijdens dit evenement het beste been voorzetten en sportief knokken voor de flinke prijzenpot die de dankzij sponsoren weer helemaal in orde is. Bekende namen verschijnen zaterdag 15 juni aan de start in Staphorst. Marijke Groenewoud en Jorrit Bergsma doen mee, maar ook Kevin van der Horst is er bij, als regerend Nederlands kampioen. Winnaar van de Alternatieve Elfstedentocht op de schaats, Christian Haasjes, zal veel geven om te proberen in zijn eigen dorp als eerste over de meet te komen. Verder staat lokale toppers als Rémon Vos, Ronald Haasjes en Marthijn Mulder aan de start.

Grote finale

De grote finale wordt verreden op het parcours rond De Tippe, met een klim en een afdaling. Om 13.30 uur starten de jeugdwedstrijden die meetellen voor de Stouwdam-competitie.

Daarna volgt de marathonfinale. Om 17.45 uur gaan de dames van start voor 40 ronden van 880 meter. Om 19.00 uur beginnen de heren aan hun finale over 45 kilometer.