Vrijdag 26 januari organiseert de Reestlandhoevefoundation (voorheen stichting Musica in Vita) de eerste inloopochtend van dit jaar voor mantelzorgers. In de inloopochtend is bestemd voor mantelzorgers van mensen met geheugenproblemen ten gevolge van dementie, NAH, Parkinson e.a.

Dementie en andere ziektes met geheugenproblemen gaan vaak met meerdere problemen gepaard. Tijdens de inloopochtend is er gelegenheid om andere mensen te ontmoeten die vergelijkbare ervaringen hebben. Het betreft een gratis inloopbijeenkomst. Het biedt de mogelijkheid om (ingewikkelde) situaties te bespreken, ervaringen te delen, herkenning en steun te vinden. Er is geen agenda. De ervaring leert dat er genoeg te bespreken is. We inventariseren waar behoefte aan is en waar mensen over willen praten. Liever nog niet praten maar graag luisteren, ook dan ben je van harte welkom bij Wilma Huisman, Daniëlle Kremer, Lineke Dunning en Sander van ‘t Zand. De koffie/thee staat klaar van 10.00 tot 12.00 uur aan de Hoofdweg 21 Balkbrug bij de Reestlandhoeve.

Je kunt je aanmelden via contact@reestlandhoevefoundation.org maar ook zonder aanmelding ben je welkom