Jenn’s Pop-up Store heeft fantastisch nieuws! “We hebben de unieke kans gekregen om drie maanden lang een Pop-up Store te openen in het bruisende centrum van Hasselt. Op woensdag 3 juli openen we onze deuren aan de Markt 8 in Hasselt.” vertelt Jennita Visscher.

Bij Jenn’s Pop-up Store kun je terecht voor de nieuwste mode, schitterende sieraden, trendy tassen en een uitgebreide collectie accessoires. Of je nu op zoek bent naar een compleet nieuwe outfit of juist een opvallend accessoire om je look compleet te maken. Bovendien hebben ze altijd een speciale koopjeshoek waar je geweldige deals kunt scoren.

Jennita vult aan: “Om de opening extra feestelijk te maken, starten we de eerste vier weken met elke week een speciale openingsactie. Dit is je kans om prachtige items te bemachtigen tegen onweerstaanbare prijzen!”

“Onze openingstijden zijn van woensdag tot en met zaterdag, van 09:30 uur tot 17:00 uur. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Jenn’s Pop-up Store en samen een geweldige winkelervaring te creëren.”

Voor meer informatie en updates over onze openingsacties, volg ons op sociale media of bezoek onze website: jennstaphorst.nl