Op D.V. zaterdagavond 25 mei geeft het Reformatorisch gemengd koor Cantilena een uitvoering in de Grote Kerk in Hasselt samen met het Christelijk Mannenkoor Ede. Het gemengd koor staat onder leiding van Harm Hoeve en het mannenkoor zingt onder leiding van Jan Hendrik van Schothorst.
Aan dit concert werken verder mee: Gerwin van de Plaats (orgel), Jan Hendrik van Schothorst en Harm Hoeve (vleugel) en Henk Jan Drost (trompet). De opening zal worden gedaan door ds M. van Kooten. Er is een collectie voor Woord van Hoop (Wycliffe). Klaasje Kooiker werkt in Congo waar Wycliffe is gestart met het vertalen van de Bijbel in verschillende talen, zodat ook de mensen in Congo de Bijbel in hun eigen taal kunnen lezen (www.woordvanhoop.nl). De toegang is gratis, de kerk is open om 19.00 uur en het begint om 19.30 uur.