In de kerstvakantie organiseert Ponyclub VVV Rouveen e.o. haar jaarlijkse kampweek(pony les dagen) in de manege aan de Schuthekkeweg in Staphorst.

De kampweek is voor leden van de ponyclub en voor iedere ruiter uit de gemeente Staphorst ( die nog geen lid is van een andere ponyclub) met een eigen pony die graag iets willen leren in zowel dressuur als springen. Op geheel ongedwongen en prettige manier worden de lessen aangeboden.

Op dinsdag 28 december en woensdag 29 december 2021 wordt er les gegeven door gediplomeerde instructeurs. Op donderdag 30 december kunnen de deelnemers onder begeleiding van een instructeur een parcoursspringen in de grote bak van de manege. (aanvang van de lessen en het oefenspringen rond 18:00 uur)

De kosten voor deze kampweek zijn € 20,00 per persoon.

Opgave is mogelijk via email:  bert-brinkman@hotmail.com

Bij opgave doorgeven:

Naam, adres, telefoon nummer, e-mail adres, je leeftijd, naam van de pony, de klasse en de categorie van je pony.

Opgeven voor 15 december 2021.

Bestuur PC VVV Rouveen e.o.  te Staphorst