Deze week vragen we landelijk aandacht voor de kracht van lokale stenen winkels.Stenen winkels maken de steden en dorpen waarin we wonen een stukje mooier.Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies… het kan allemaal in de winkels in jouw buurt.Omdat we deze week willen vieren dat onze winkeldeuren openstaan én dat jij klant bij Hilleen Mode & HeM bent, en wij het bijzonder waarderen dat jij een bezoekje brengt aan onze winkel krijgt elke klant deze week een leuk cadeautje mee !

Mijn droom begon op 5 maart 1992 !
Toen startte ik (als jonkie 21 lente’s jong) Hilleen Mode.

Na vele verbouwingen, – na elke verbouwing zei ik prompt: dit is de laatste – is dit nu het resultaat.Een prachtige Dames (Hilleen) én Heren (HeM) modezaak met maar liefst 250m2 shop plezier.Ooit was het mijn droom, nu mag ik dagelijks met mijn team bezig zijn met het helpen van onze klanten.Die klanten (jullie dus) blij maken met iets moois is wat wij het liefste doen.En het is ontzettend fijn om op die manier iets te kunnen betekenen voor de mensen in en rondom Staphorst.Samen met de winkel dragen wij op verschillende manieren een steentje bij aan ons prachtige dorp Staphorst.En doordat jullie bij Hilleen Mode & HeM kopen, helpen ook jullie mee.Volg ons via Facebook of Instagram van Hilleen Mode & HeM daar krijg je elke dag mooie inspiratie video’s en tips.

Let op: voor alle mensen die geen instagram of facebook hebben, op onze website www.hilleenmode.nl is er speciaal een knop : Instagram Wanneer je daar op klikt zie je ook onze dagelijkse berichten.

Dankzij jullie steun kunnen we onze deuren iedere dag weer open zetten. Samen maken we van Staphorst een fijne plek om te wonen, te leven, te genieten en te winkelen. Samen staan we sterk. Dat is de kracht van lokaal. Zien we jullie deze week – de ‘Week van de Stenen Winkel’ – weer een keertje in onze winkel ?

Hartelijk Welkom – Team Hilleen Mode & HeM